Orhan Öztürk yeniden başkan seçildi
Adıyaman Veteriner Hekimleri Odası'nın 10. Olağan Seçimli Genel Kurulu, meslektaşların yoğun katılımıyla Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Odanın hem kamuda hem de özel sektörde görev yapan toplam 210 üyesi genel kurulda yer aldı ve mesleki gündem ile gelecek döneme ilişkin hedefler ele alındı.
Genel kurul ve sonuçları:
Seçimler tek liste ile yapıldı; mevcut başkan Orhan Öztürk, kamuda ve özel sektördeki meslektaşların desteğini alarak yeni yönetim kurulu ile birlikte yeniden göreve geldi. Kurul sırasında mesleğin güncel meseleleri, üyelerin çalışma koşulları ve oda faaliyetlerinin planlanması öncelikli başlıklar olarak öne çıktı.
Yeni dönemde öncelikler:
Tüm meslektaşların yanında olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Orhan Öztürk, toplantıda şu ifadeleri kullandı: "Odamız kamuda zorlu şartlarda görev yapan meslektaşlarımızdan, sahada ve kliniklerinde özveriyle hizmet veren özel sektör veteriner hekimlerimize kadar geniş ve güçlü bir ailedir. Yeni dönemde de hem kamudaki hem de özel sektördeki hekimlerimizin haklarını korumak, mesleki saygınlığımızı artırmak ve Adıyaman hayvancılığına katkı sunmak için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz".
Yeni yönetimin, oda üyelerinin beklentilerini gözeterek mesleki hakların savunulması ve bölge hayvancılığının desteklenmesine yönelik somut adımlar atması bekleniyor.
ADIYAMAN VETERİNER HEKİMLERİ ODASI 10. GENEL KURULU’NDA MEVCUT BAŞKAN ORHAN ÖZTÜRK, KAMUDA VE ÖZEL SEKTÖRDE ÇALIŞAN HEKİMLERİN DESTEĞİYLE YENİDEN SEÇİLDİ.