Perşembe'de cami lojmanında soba kıvılcımından yangın: İmam yaralandı, 3 kişi etkilendi
Olayın gelişimi
Ordu'nun Perşembe ilçesi Medreseönü Mahallesinde bulunan Köse Camisinin lojmanında, iddialara göre sobadan sıçrayan kıvılcım sonucu yangın çıktı. Yangının çıkışına ilişkin bilgiler edinildikten sonra itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.
Müdahale ve yaralananlar
Evde alevlere müdahale etmeye çalışırken yaralanan cami imam hatibi Alican D. (46)'nin kolunda ve yüzünde hafif derecede yanık oluştu. İmamın eşi Merve D. (41) ile çocukları Miray D. (13) ve Şeyma D. (17) ise yangından çıkan dumandan etkilendi.
Olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürerek kontrol altına aldı. Yangın nedeniyle lojmanda maddi hasar meydana geldiği bildirildi.
Sağlık durumu ve sonraki adımlar
Yaralanan Alican D. ile ailesi, tedavi için Fatsa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yetkililer yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlattı ve lojmandaki hasarın tespitine yönelik çalışmalar sürüyor.
İTFAİYE YANGINA MÜDAHALE