Ordu'nun iç kesimleri için zirai don uyarısı: Samsun Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü'nden

Samsun Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü, Ordu'nun iç kesimlerinde Çarşamba gece başlayıp cumartesiye kadar sürebilecek orta ve yer yer kuvvetli zirai don riski uyarısı yaptı.

Yayın Tarihi: 07.04.2026 14:44
Güncelleme Tarihi: 07.04.2026 14:44

Ordu'nun iç kesimleri için zirai don uyarısı: Samsun Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü'nden

Ordu'nun iç kesimleri için zirai don uyarısı

Samsun Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü duyurdu

Samsun Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda, Ordu'nun iç kesimleri için zirai don riski bulunduğu bildirildi.

Yapılan son değerlendirmelere göre, Çarşamba günü gece saatlerinden itibaren bölgede orta, yer yer kuvvetli zirai don riski bekleniyor.

Uyarıda, zirai don tehlikesinin cumartesi gününe kadar etkisini sürdüreceğine dikkat çekildi.

Başta üreticiler ve çiftçiler olmak üzere vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği vurgulandı.

2025 YILI MART AYI SONUNDA YAĞAN KAR VE KAR ALTINDA KALAN FINDIK TOMURCUKLARI

2025 YILI MART AYI SONUNDA YAĞAN KAR VE KAR ALTINDA KALAN FINDIK TOMURCUKLARI

Yazar
EDİTÖR

Hasan Polat

Selam, ben Hasan Polat. 24 yaşındayım, Ankara'dan yazıyorum. aksiyon.com.tr Finans ekibindeyim. Ben yeni nesil finans uzmanıyım; kripto paralar, borsa ve girişimcilik üzerine yoğunlaştım. Risk almayı severim, hızlı düşünürüm ve genç yatırımcılara hitap ederim.