Ordu'dan gelen galerici genç kazada yaşamını yitirdi
Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde D-400 kara yolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında, Ordu’dan otomobil almaya gelen 29 yaşındaki Emre Kotan yaşamını yitirdi, 3 kişi ise yaralandı. Kaza, kırsal Koçören Mahallesi mevkiinde gerçekleşti.
Kaza nasıl gerçekleşti:
Edinilen bilgilere göre, Enver Arslan yönetimindeki 63 ACR 581 plakalı hafif ticari araç, Şanlıurfa istikametinden Suruç yönüne seyir halindeyken karşı yönden gelen 41 BFN 894 plakalı araç ile plakası henüz belirlenemeyen bir otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlarda ciddi hasar oluştu ve olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.
Yaralılar ve müdahale:
Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Çağrı Merkezi koordinasyonunda sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Yaralanan 4 kişi ambulanslarla Balıklıgöl Devlet Hastanesi ile Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanelerde tedavi altına alınan yaralılardan 29 yaşındaki Emre Kotan hayatını kaybetti, diğer 3 yaralının tedavilerinin sürdüğü bildirildi.
Olay yerinde, jandarma ve polis ekipleri zincirleme kazanın oluş nedenini belirlemek için geniş çaplı inceleme başlattı. Soruşturma sürüyor.
29 YAŞINDAKİ EMRE KOTAN HAYATINI KAYBETTİ.