DOLAR
42,88 -0,02%
EURO
50,49 -0,01%
ALTIN
6.251,62 -0,1%
BITCOIN
3.753.083,91 0,22%

Ordu Boztepe'de Mevsimin İlk Karı: Seyir Terası Beyaza Büründü

Ordu’nun 530 metre yükseklikteki Boztepe’si mevsimin ilk karıyla beyaz örtüye büründü; vatandaşlar karın tadını çıkardı, şehirde sıcaklık 5 dereceye kadar düştü.

Yayın Tarihi: 27.12.2025 15:55
Güncelleme Tarihi: 27.12.2025 15:55

Ordu Boztepe'de Mevsimin İlk Karı: Seyir Terası Beyaza Büründü

Ordu Boztepe'de Mevsimin İlk Karı

Seyir terası beyaz örtüyle kaplandı, vatandaşlar karın tadını çıkardı

Boztepe, Ordu'nun 'seyir terası' olarak anılan noktası olup denizden yaklaşık 530 metre yükseklikte konumlanıyor.

İlin sahil kesimlerinde sağanak yağış etkili olurken, yüksek kesimlerde ve yaylalarda kar yağışı görüldü. Altınordu ilçesindeki Boztepe'de, yaklaşık 1 saat süren kar yağışının ardından seyir terası mevsimin ilk kez beyaz örtüyle kaplandı.

Kar yağışının ardından bölgeye çıkan vatandaşlar, Boztepe'de oluşan kış manzarasının keyfini yaşadı.

Kar yağışıyla birlikte şehir merkezinde hava sıcaklığı ortalama 5 dereceye kadar düştü.

Boztepe'nin beyaz örtüyle kaplanması, bölgenin doğal manzarasını güçlendirdi ve mevsimsel değişimin görsel etkisini ortaya koydu.

ORDU'NUN 'SEYİR TERASI' OLARAK ADLANDIRILAN VE DENİZDEN 530 METRE YÜKSEKLİKTEKİ BOZTEPE, KAR...

ORDU'NUN 'SEYİR TERASI' OLARAK ADLANDIRILAN VE DENİZDEN 530 METRE YÜKSEKLİKTEKİ BOZTEPE, KAR YAĞIŞI SONRASI BEYAZ ÖRTÜYLE KAPLANDI.

ORDU'NUN 'SEYİR TERASI' OLARAK ADLANDIRILAN VE DENİZDEN 530 METRE YÜKSEKLİKTEKİ BOZTEPE, KAR...

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.