Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Önemli İşler, Planlar, Sorunlar İçin İdeal Zaman: Dinçer Güner'den Günün Tüyosu!

Merkür ve Satürn arasında olumlu bir açı var. Zihnimiz net, kararlarımız sağlam. Önemli işler, planlar, sorunlar için uygun zaman. Kafayı toplamak için de harika zaman.

Yayın Tarihi: 19.12.2023 11:22
Güncelleme Tarihi: 19.12.2023 11:22

Önemli İşler, Planlar, Sorunlar İçin İdeal Zaman: Dinçer Güner'den Günün Tüyosu!

Merkür ve Satürn arasında olumlu bir açı oluşuyor.

Bu açının etkisi 2 gün sürecek.

Bu zamanlarda zihnimiz net ve kararlı olacak. Belirsizliklerden kurtulacak, kararlarımızı kolayca verecek ve onların arkasında durabileceğiz. Önemli iş görüşmeleri yapmak, sözleşmeler imzalamak için uygun zamanlar. Yer değiştirmek, taşınmak için de fırsatlar olabilir. Uzun vadeli planlar yapmak için de ideal zamanlar. Bu günlerde ciddi konuları ele almak, sorunlara çözüm bulmak için de çok uygunuz. Başkalarına tavsiye vermek, yol göstermek için de harika zamanlar.

Geçmişte yaptığınız işleri, projeleri veya planları gözden geçirip daha sağlam bir zemine oturtmak için de iyi bir zaman. İş hayatında veya resmi konularda, anlaşılmayan veya yanlış anlaşılan durumları netleştirmek için de fırsatınız olabilir.

Eskiden yapmanız gereken ama unuttuğunuz veya ertelediğiniz evrak işlerinizi, resmi yazışmalarınızı tamamlamak için de harika bir zaman. Ders çalışmak, kafayı toplamak için de uygun bir zaman dilimi.