Olcay Baykal toprağa verildi

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın eşi Olcay Baykal, Antalya'da tedavi gördüğü hastanede 88 yaşında vefat etti; cenazesi Ankara'da öğle namazını müteakip Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedildi.

Yayın Tarihi: 17.07.2026 14:57
Güncelleme Tarihi: 17.07.2026 14:57

Olcay Baykal toprağa verildi

Olcay Baykal toprağa verildi

Cenaze töreni ve defin

Olcay Baykal, Antalya'da tedavi gördüğü hastanede 88 yaşında hayatını kaybetti. Naaşı Antalya'dan Ankara'ya getirildi.

Karşıyaka Mezarlığı Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Olcay Baykal, Karşıyaka Mezarlığı Devlet Mezarlığı'nda dualarla toprağa verildi.

Törene eşi Deniz Baykal ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Grup Başkanı Özgür Özel, çok sayıda siyasetçi, Baykal ailesinin yakınları ve vatandaşlar katıldı.

KEMAL KILIÇDAROĞLU VE ÖZGÜR ÖZEL BÖYLE TOKALAŞTI

KEMAL KILIÇDAROĞLU VE ÖZGÜR ÖZEL BÖYLE TOKALAŞTI

TÖRENE, CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, CHP GRUP BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, ÇOK SAYIDA SİYASETÇİ...

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.