Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Okul servisini kaçıran şahıs Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin kapısına dayanmış!

Kadıköy'de okul servisini kaçırdıktan sonra Ankara'ya giden zanlı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin kapısına dayandı...

Yayın Tarihi: 05.01.2024 16:56
Güncelleme Tarihi: 05.01.2024 16:56

Okul servisini kaçıran şahıs Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin kapısına dayanmış!

İstanbul Kadıköy’de 10 öğrenci ve 1 hostesin içinde bulunduğu servisi kaçıran Tolga N. İsimli şahsın olayın ardından Ankara’ya gittiği tespit edildi. 

Tuzla’daki özel bir okula ait olan servis aracındaki şöförü “tekeriniz patlak” bahanesiyle kandıran ve şöför indiği sırada servise binerek aracı kaçıran şahıs, önce Göztepeye gitti. O sırada araçtaki hostese “sizinle işim yok, bana araba lazım” diyen şahıs, öğrenci ve hostesleri indirerek Pendik Dumlupınar Mahallesi’ne intikal etti. Daha sonra ise aracı terk etti. 

Tam 13 suç kaydı varmış! 

Olayın ihbar edilmesi üzerine çalışmalara başlayan Asayiş Şube Müdürlüğü, Gasp Büro Amirliği ekipleri ile birlikte olayı güvenlik kameralarından inceleyerek şüphelinin kimliğini tespit etti. Şüphelinin 34 yaşındaki Tolga N. Olduğunu belirleyen polis aramalarına başladı. 

Yapılan araştırmalar kapsamında şahsın 13 farklı suç kaydı olduğu öğrenildi. İşlediği suçlar arasında mala zarar verme, hırsızlık, iş yerinden hırsızlık, otodan hırsızlık, uyuşturucu madde bulundurmak yer alan şüphelinin bekar ve işsiz olduğu da belirlendi. 

cumhurbaşkanlığı külliyesi

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yakalanmış 

Şüpheliyi yakalamak için harekete geçen ekiplere Ankara’dan haber geldi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin önünde bir kişinin içeri girmeye çalıştığı, ancak korumalar tarafından durdurulduğu öğrenildi. Neden geldiği sorulan şüpheli çelişkili ifadeler verirken korumalar tarafından uzaklaştırılmaya çalışıldı. Ancak o sırada “ben buraya gelmek için okul servisi kaçırdım” demesinin ardından şüphelinin İstanbul’daki olaya karışan kişi olduğu anlaşıldı. 

Bunun üzerine önce karakola götürülen Tolga N. daha sonra İstanbul Gasp Büro Amirliği’ne sevk edildi. Önce Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’nde işlemleri tamamlanan zanlı, Kartal Anadolu Adalet Sarayı’na sevk edildi.