Bist 100
10.055,98 1%
DOLAR
32,28 -0,05%
EURO
34,89 -0,01%
ALTIN
2.411,32 -0,06%

Öğrencisiyle cinsel ilişiki yaşadığı için tutuklanan öğretmen Betül Nisa'nın savunması: Bana 16 yaşındayım dedi!

Yurt dışında yaşanan skandal olayın bir benzeri Türkiye’de de yaşandı! 28 yaşındaki öğretmen, 14 yaşındaki öğrencisi ile cinsel ilişkiye girmesi sonucu tutuklandı…

Yayın Tarihi: 21.02.2024 17:02
Güncelleme Tarihi: 21.02.2024 17:02

Öğrencisiyle cinsel ilişiki yaşadığı için tutuklanan öğretmen Betül Nisa'nın savunması: Bana 16 yaşındayım dedi!

İstanbul Gaziosmanpaşa’da özel okulda İspanyolca öğretmeni olarak görev yapan 28 yaşındaki öğretmen Betül Nisa Ç’nin 14 yaşındaki öğrencisiyle cinsel birliktelik yaşadığı ortaya çıktı. Alınan bilgilere göre özel bir ilköğretim okulunda yaşanan olay, öğretmen ile öğrencinin sosyal medyadadan yazışması sonrasında gerçekleşti. Mahkemeye taşınan skandal olayda öğretmen tutuklanırken detaylar da ortaya çıktı. 

28 yaşındaki İspanyolca öğretmeni Betül Nisa Ç. 14 yaşında olduğu öğrenilen öğrencisi M.A. ile sosyal medyadan yazıştı. Bir süre sonra öğretmen Betül Nisa Ç. 14 yaşındaki öğrencisini kendi evine film izlemeye çağırdı. Öğretmenle öğrenci bu sırada cinsel birliktelik de yaşadı. 

M.A.’nın tavırlarının değişmesi, durgunlaşması ve sürekli telefonla ilgilenmesi üzerine ailesi şüpheledi. 

Çocuğun pedagog eşliğinde ifadesi alındı! 

Ailesinin şüphelenmesi üzerine çocuk, pedagog eşliğinde ifade vermeye götürüldü. Çocuğun 4 kez cinsel birliktelik yaşadıklarını anlatması üzerine öğretmen gözaltına alındı. 

Öğretmenin savunması: Bana 16 yaşında olduğunu söyledi! 

Öte yandan Betül Nisa Ç. isimli öğretmenin ifadesi de ortaya çıkarken öğrencinin “ben Betül hocayı istiyorum” şeklinde taciz içerikli mesaj attığı kaydedildi. Mesajları sonrasında Betül Ç. İle öğrenci M.A.’nın sevgili oldukları ancak öğretmene göre herhangi bir cinsel birliktelik yaşanmadığı öne sürüldü. Öğrencisinin kendisine 16 yaşında olduğunu söylediğini belirten öğretmen Betül, “Yaşının küçük olduğunu bilseydim, sevgili olmazdım” dedi. 

Karar verildi! 

Öğrencisinin 16 yaşında olduğunu sandığını söyleyen öğretmen tutuklandı. Savcılık tarafından hazırlanan iddianamede öğretmen hakkında “cebir ve hile ile kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, çocuğun cinsel istismarı” suçlarından toplam 21 yıl hapis cezası istendi. Tutuklanan şüpheli öğretmenin Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanacağı öğrenildi.