Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Oğan'ın malikanesinde verdiği röportaj gündem oldu: Futbol, voleybol sahamız, açık hava sinemamız var!

14-28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinden ikinci turda çekilip Cumhur İttifakı’ndan Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylığını destekleyen ATA İttifakı’nın adayı Sinan Oğan, malikanesinde verdiği röportaj ile büyük tepki çekti.

Yayın Tarihi: 02.04.2024 11:35
Güncelleme Tarihi: 02.04.2024 11:35

Oğan'ın malikanesinde verdiği röportaj gündem oldu: Futbol, voleybol sahamız, açık hava sinemamız var!

14 Mayıs seçimlerinde ATA İttifakı’ndan Cumhurbaşkanı adayı olup, daha sonra ikinci turda Cumhur İttifakı’nı destekleyen Sinan Oğan, son aylarda aldığı konut ve çeşitli mal varlıklarla sık sık gündem olmuştu. Dile kolay milyonlarca liranın konuşulduğu mal varlıkların üzerine Sinan Oğan, yeniden sosyal medyanın dikkatini çekti. Daha önce de satın aldığı mal varlıkların zamanlaması nedeniyle eleştirilen Sinan Oğan, bu seferde “1 milyon dolardan pahalı” olan malikanesinde röportaj verdi…

Azerbaycan merkezli İçtimai TV’de yer alan “Persona” isimli programa konuk olan Oğan, Azeri gazeteciyi malikanesine davet etti. Malikanenin bahçesinde sohbet eden Oğan, gazetecinin “ben 1 milyon dolarlık bir bahçeye mi geldim eve mi?” sorusuna gülerek yanıt verdi… Verdiği yanıt ise “burası 1 milyon dolardan fazla eder” oldu… 

sinan oğan

Yalnızca aile dostları ve yakınlarını davet ettiği malikane hakkında konuşan Oğan, 1 milyon dolar verseler dahi malikanesini kimseye vermeyeceğini söyledi. Malikanede görünen “aşağı kısmın” da kendilerine ait olduğunu ifade eden Oğan, şu ifadeleri kullandı: 

“Buraya 1 milyon dolar verseler vermem. Aşağısı da bizim birazdan oraya da bakarız. Futbol sahamız var. Kızım voleybola gidiyor. Ufak bir voleybol sahamız var. Yani burası büyük bir yer. Geniş bir yer.” 

Daha sonra malikaneyi gezdiren Sinan Oğan, aynı zamanda çocuklarının oyun oynadığı bir ağaç evi, açık hava sinemasını ve bostanı da gazeteciye gösterdi. Sinan Oğan’ı malikanesi kısa sürede gündeme taşınırken, yüzlerce Türk kullanıcının eleştirmesine de neden oldu.