Fransa'nın başkenti Paris'teki Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) merkezinde, Türk mutfağına ait lezzetler tanıtıldı. Türkiye'nin OECD nezdindeki Daimi Temsilciliği tarafından düzenlenen etkinlik, "Türk Mutfağı Haftası" kapsamında gerçekleşti.
OECD Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliğe, Türkiye'nin OECD Daimi Temsilcisi Esen Altuğ, OECD Genel Sekreteri Mathias Cormann, OECD nezdinde birçok ülkenin daimi temsilcileri, diplomatik misyon temsilcileri ve OECD görevlileri katıldı.
Türk mutfağının köklü geleneklerini yansıtan baklava ve yaprak sarması gibi ikonik lezzetlerin davetlilere sunulduğu etkinlik, katılımcılardan büyük ilgi topladı.
Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) merkezinde, Türk mutfağına ait lezzetler tanıtıldı. Etkinliğe Türkiye'nin OECD Daimi Temsilcisi Esen Altuğ da katıldı.
Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) merkezinde, Türk mutfağına ait lezzetler tanıtıldı. Etkinliğe Türkiye'nin OECD Daimi Temsilcisi Esen Altuğ da katıldı.