Nizip'te yatılı Kur'an kursunda toplu zehirlenme şüphesi: 26 öğrenci hastanede

Nizip'te yatılı Kur'an kursuna dışarıdan getirilen tavuk dönerini yedikleri belirtilen 26 öğrenci bulantı ve kusma şikâyetiyle hastaneye kaldırıldı.

Yayın Tarihi: 13.09.2026 22:41
Güncelleme Tarihi: 13.09.2026 22:47

Nizip'te yatılı Kur'an kursunda toplu zehirlenme şüphesi: 26 öğrenci hastanede

Olayın gelişimi:

Gaziantep'in Nizip ilçesi Çanakçı Mahallesi'nde yatılı Kur'an kursunda, kursa dışarıdan getirildiği belirtilen tavuk dönerini yedikleri öne sürülen 26 öğrenci rahatsızlandı.

Rahatsızlanan öğrenciler için 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunuldu ve çok sayıda sağlık ekibi olay yerine sevk edildi.

Hastaneye sevk ve tedavi:

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından öğrenciler Nizip Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan öğrencilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Soruşturma:

Olayla ilgili olarak yetkililer tarafından soruşturma başlatıldı.

GAZİANTEP'TE YATILI KUR'AN KURSU'NDA 26 ÖĞRENCİ ZEHİRLENDİ

GAZİANTEP'TE YATILI KUR'AN KURSU'NDA 26 ÖĞRENCİ ZEHİRLENDİ

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.