Nilüfer'de 4. kattan düşme olayı
Bursa'nın Nilüfer ilçesi Üçevler Mahallesi Durmuş Sokak'ta meydana gelen olayda, 35 yaşındaki yabancı uyruklu 8 aylık hamile Ekram Hassan, yaşadığı apartmanın 4. katının balkonundan düştü ve kaldırıldığı yerde yaşamını yitirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi; sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrollerde genç kadının hayatını kaybettiği belirlendi.
Olay yeri incelemesi ve cenazenin kaldırılması:
Polis ekipleri ve Olay Yeri İnceleme birimleri ev ve çevresinde uzun süre çalışma yaptı. Cumhuriyet Savcısı da incelemelerde bulunurken, genç kadının cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Bursa Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Olayın duyulmasının ardından mahallede kısa süreli gerginlik yaşandı; olay yerine yardım için gelen, iddialara göre yakınları arasında bulunan B.S., mahalle sakinlerince darp edildi.
Soruşturma, gözaltı ve tutuklama:
Olay anında evde bulunan ve madde bağımlısı olduğu öne sürülen eş F.S. polis tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, mahkeme tarafından 'Kasten öldürme' ve 'İntihara yönlendirme' suçlarından tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Zanlının adı daha sonra Ferdi S. olarak belirtildi. Soruşturma kapsamında olayın kesin seyri ve ölüm nedeni, adli tıp raporu ile belirlenecek.
8 aylık hamile kadının şüpheli ölümünde koca tutuklandı