Niğde Ulukışla’da 50 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi
Emniyet birimleri ortak operasyon yürüttü
Niğde İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Ulukışla ilçesinde düzenlenen operasyonda 50 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Operasyon, bölgedeki kaçakçılıkla mücadeleyi hedefleyen koordineli çalışmanın bir parçası olarak gerçekleştirildi.
Operasyona, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri ortak hareket etti. Yapılan aramalarda ele geçirilen sigaraların tamamının gümrük kaçağı olduğunun tespit edildiği bildirildi.
Olayda, 1 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin aracında yapılan aramalarda söz konusu miktarda kaçak sigara bulundu.
Niğde İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, yakalanan şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığını açıkladı. Soruşturmanın devam ettiği belirtildi.
Operasyon, bölgedeki kaçakçılıkla mücadele çalışmalarının düzenli olarak sürdürüldüğünü gösterirken, emniyet birimlerinin iş birliğiyle benzer olaylara karşı etkin denetim ve müdahale yapıldığı vurgulandı.
NİĞDE’DE 50 BİN PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ