Niğde'de uyuşturucu ticaretine darbe: 3 bin 32 sentetik ecza ele geçirildi
Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen operasyonda, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu ticareti, bulundurma ve kullanımına yönelik bir çalışma gerçekleştirildi. Çalışma sonucu toplam 3 bin 32 adet sentetik ecza ele geçirildi ve toplam 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
operasyonun detayları:
Yakalanarak gözaltına alınan şüphelilerden birinin üzerinde ve aracında yapılan aramada 3 bin 32 adet sentetik ecza bulundu. Şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Operasyon, Cumhuriyet Başsavcılığı ile emniyet birimleri arasındaki koordineli çalışmanın bir sonucu olarak gerçekleşti.
hapis cezaları ve yakalanan hükümlüler:
Çalışmalar kapsamında ayrıca uyuşturucu madde ticareti suçundan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 hükümlü yakalandı. Bu kişilerden birinin cezasının 3 yıl 1 ay 15 gün, diğer iki kişinin ise her birinin 1 yıl 8’er ay hapis cezası bulunduğu öğrenildi. Yakalanan şahıslarla ilgili adli süreç devam ediyor.
NİĞDE’DE NARKOTİK OPERASYONU: 3 BİN 32 SENTETİK ECZA ELE GEÇİRİLDİ