Niğde'de inşaattan 2,5 metrelik düşüş: işçi hastaneye kaldırıldı

Niğde'de çalışırken yaklaşık 2,5 metre düşen H.C. (40), Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı; inceleme başlatıldı.

Yayın Tarihi: 15.08.2026 16:09
Güncelleme Tarihi: 15.08.2026 16:09

Niğde'de inşaattan 2,5 metrelik düşüş: işçi hastaneye kaldırıldı

Niğde'de inşaattan düşen işçi

Niğde'de Efendibey Mahallesi Nagihan Sokak'ta bulunan bir inşaatta çalışan H.C. (40), henüz belirlenemeyen bir nedenle yaklaşık 2,5 metre yükseklikten düştü.

Olay yeri ve müdahale:

Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, olay yerinde yaralıya ilk müdahaleyi yaptı.

Hastaneye sevk ve soruşturma:

Yaralı işçi, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.

NİĞDE’DE ÇALIŞTIĞI İNŞAATTA YAKLAŞIK 2,5 METRE YÜKSEKLİKTEN DÜŞEN 40 YAŞINDAKİ İŞÇİ...

NİĞDE’DE ÇALIŞTIĞI İNŞAATTA YAKLAŞIK 2,5 METRE YÜKSEKLİKTEN DÜŞEN 40 YAŞINDAKİ İŞÇİ YARALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.