Niğde'de Gazeteci İsmet Sayın Caddesi'nde çarpışma: dört kişi yaralandı

Niğde Aşağı Kayabaşı Mahallesi'nde iki otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı; yaralılar Niğde Ömer Halisdemir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yayın Tarihi: 08.08.2026 02:01
Güncelleme Tarihi: 08.08.2026 02:01

Niğde'de Gazeteci İsmet Sayın Caddesi'nde çarpışma: dört kişi yaralandı

Niğde'de trafik kazası: iki araç çarpıştı

Niğde’de Aşağı Kayabaşı Mahallesi Gazeteci İsmet Sayın Caddesi’nde iki otomobilün çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, N.B. idaresindeki 34 BN 5151 plakalı otomobil ile İ.B.S. yönetimindeki 16 BBV 741 plakalı araç, henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı.

Yaralananlar ve ilk müdahale:

Çarpışmanın etkisiyle araçlarda bulunan S.B., E.A.B., T.A.B. ve İ.B.S. yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, olay yerinde yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdi.

Olay yerinde güvenlik ve soruşturma:

Sağlık ekipleri tarafından müdahalesi yapılan dört yaralı, ambulanslarla Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri kaza noktasında güvenlik önlemleri alıp trafik akışını kontrollü şekilde sağladı; araçlarda maddi hasar oluştu. Kaza ile ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldı.

NİĞDE’DE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI 4 KİŞİ YARALANDI

NİĞDE’DE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI 4 KİŞİ YARALANDI

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.