Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

Nicolas Cage'in oğlu Weston Cage annesini dövdü

Yabancı medya kaynaklarından gelen yeni haberlerde dünyaca ünlü oyuncu Nicolas Cage’in oğlu Weston Cage’in, annesini dövdüğü iddiaları yer aldı!

Yayın Tarihi: 06.05.2024 13:44
Güncelleme Tarihi: 06.05.2024 13:44

Nicolas Cage'in oğlu Weston Cage annesini dövdü

Yabancı kaynaklarda gündem olan haberlere göre ünlü oyuncu Nicolas Gage’in oğlu Weston Cage’in annesini dövdüğü iddia edildi. İddialara göre Weston Cage, annesi Christine Fulton’a şiddet uyguladı ve polis de olayla ilgili soruşturma başlattı… Olay sonrasında sorgulanmak için aranan Weston Cage’in yeri ise şimdilik bilinmiyor. 

TMZ’de yer alan haberlerde 33 yaşındaki Weston Cage, annesi Christina Fulton’un aldığı darp raporunda şüpheli sıfatıyla yer aldı. Alınan bilgilere anne oğul arasında yaşanan şiddet olayı sonrasında olay günü polisler eve gelip Weston’un kaçmış olduğunu fark etti. Anne Fulton’u hastaneye götürmeyi talep eden polisler, annenin reddetmesi üzerine herhangi bir müdahalede bulunmadı. Bunun üzerine de kolluk kuvvetleri, Weston Cage’i aramaya başladı. 

Christina Fulton

Yabancı kaynaklarda anne Fulton, oğlu Cage’i savunarak darp edildiği iddialarını yalanladı ve oğlunun zor bir dönemden geçtiğini söyledi. Ancak Los Angeles’ta yürüdüğü sırada görüntü veren Fulton’un kolunda, yanaklarında ve alnında solmakta olan sarı izler fark edildi. 

Davalarda adı geçiyordu! 

Öte yandan müzisyen olan Weston Cage, daha önce de çeşitli davalarla gündeme gelmişti. Ayrı yaşadığı eşi Hila Arounian’ı 100 bin doları zimmetine geçirmekten dava ederken, ikiz kızlarını göremeyeceğinden endişelenen Weston yasaklama emri çıkarmaya çalışıyordu. 

weston cage

Daha önce 2017 yılı Şubat ayında bir trafik kazasına da karışan Weston Cage, alkollü olmadı nedeniyle 45 gün hapis ya da 350 saat kamu hizmeti ve 3 aylık alkol tedavisi kararıyla yargılanmıştı.