Netanyahu'nın Washington temasları devam ediyor:
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, resmi ziyaret kapsamında ABD'de temaslarını sürdürüyor. Başkent Washington DC'de, Beyaz Saray yakınındaki Blair House'ta ABD Savunma Bakanı Pete Hegseth ile bir araya geldi.
Toplantı yapısı ve açıklama durumu:
Etkinlikte askeri ve siyasi yetkililer de hazır bulundu. İsrail Başbakanlık Ofisi görüşmeye ait fotoğraf ve görüntüleri paylaştı; ancak ele alınan konulara dair herhangi bir ayrıntı açıklanmadı.
Ziyaret kapsamında gerçekleşen diğer görüşmeler:
Netanyahu, bir önceki gün ABD Başkanı Donald Trump, Başkan Yardımcısı James David Vance, Dışişleri Bakanı Marco Rubio ve Pete Hegseth ile kapalı kapılar ardından bir görüşme gerçekleştirmişti. Yapılan temaslar, Netanyahu'nun Washington ziyaretinin çok taraflı görüşmeleri içerdiğini ortaya koydu.
İSRAİL BAŞBAKANI BİNYAMİN NETANYAHU, ABD SAVUNMA BAKANI PETE HEGSETH İLE BİR ARAYA GELDİ.