DOLAR
42,69 0%
EURO
50,15 0%
ALTIN
5.897,7 0%
BITCOIN
3.853.858,19 -0,21%

Nazilli'de amonyak gazı sızıntısı: 5 işçi hastaneye kaldırıldı

Nazilli Organize Sanayi Bölgesi'nde gece meydana gelen amonyak sızıntısı sonucu 5 işçi göz yanması ve solunum güçlüğü şikayetiyle hastaneye kaldırıldı.

Yayın Tarihi: 30.08.2025 12:54
Güncelleme Tarihi: 30.08.2025 12:54

Nazilli'de amonyak gazı sızıntısı: 5 işçi hastaneye kaldırıldı

Nazilli'de amonyak gazı sızıntısı: 5 işçi hastaneye kaldırıldı

Olayın detayları

Aydın'ın Nazilli ilçesindeki Nazilli Organize Sanayi Bölgesi'nde, bir gıda fabrikasında gece saatlerinde amonyak gazı sızıntısı meydana geldi. Sızıntının henüz belirlenemeyen nedenle gerçekleştiği kaydedildi.

Sızıntı, fabrikanın yakınında bulunan ve dondurucu ile soğutucu üretimi yapan başka bir tesiste gece vardiyasında bulunan işçileri etkiledi.

Müdahale ve hastanedeki durum

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından, 5 işçi göz yanması ve solunum güçlüğü şikayetleriyle Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan işçilerin tedavi altına alındığı ve sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Değerlendirme

Sızıntının nedenine ilişkin net bir bilgi henüz paylaşılmadı. Olayın ayrıntıları ve nedenine ilişkin çalışmaların sonuçlarının beklenmesi gerektiği belirtilebilir.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı