Muş'ta Ailelerden Eylem
Muş'ta, çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan aileler, DEM Parti İl Başkanlığı binası önünde eylemlerine devam ediyor. Aileler, her hafta çarşamba günü bir araya gelerek çocuklarına "teslim ol" çağrısında bulunuyor.
Umutsuz Bekleyiş ve Duygular
Çocuklarının fotoğraflarını taşıyan anne ve babalar, evlatlarına kavuşacakları günü umutla beklediklerini ifade ediyor. Eyleme katılan Alaattin Koçhan, basın mensuplarına, oğlunun 9 yıl önce kaçırıldığını belirtti. Koçhan, yıllardır oğlundan haber alamadığını vurgulayarak, "Bayramlar bize acı geliyor. Bu süreçten (Terörsüz Türkiye) çok memnunuz. Bir an önce bunun çözülmesini ve çocuklarımız evlerine dönmesini bekliyoruz," dedi.
Ailelerden Duygusal Açıklamalar
Anne Şahinaz Özcan ise, "8 yıldır evladımdan hiçbir haber alamadım. Çocuğumu istiyorum. Bu süreç başladı, çok sevinçliyiz. Allah Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan razı olsun. Allah onu başımızdan eksik etmesin. İnşallah bir kişi bile dağda kalmayacak," şeklinde konuştu.
Muş'ta çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan aileler, DEM Parti İl Başkanlığı binası önünde eylemlerine devam etti.
Muş'ta çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan aileler, DEM Parti İl Başkanlığı binası önünde eylemlerine devam etti.