Muş'ta narkotik operasyonları
Muş İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar ve devriye faaliyetleri kapsamında, uyuşturucu madde bulundurma, kullanma ve ticaretine yönelik çok sayıda olay tespit edildi.
Araçta 762 gram skunk ele geçirildi
Risk analiz çalışmaları doğrultusunda durdurulan bir araçta yapılan aramada, aracın gizli bölmesine saklanmış üç parça halinde toplam 762 gram skunk maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili şüpheli hakkında "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti" suçu kapsamında adli işlem başlatıldı. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bireysel denetimlerde sentetik kannabinoid bulundu
Saha çalışmaları sırasında bir şahsın üzerinde yapılan aramada, daralı ağırlığı 4,98 gram olan sentetik kannabinoid maddesi bulundu. Şahıs hakkında "Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak" suçundan işlem yapıldı.
Malazgirt'te metruk binada 18,71 gram yakalandı
Malazgirt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince metruk bir binada yapılan kontrollerde, 6 fişek halinde daralı ağırlığı 18,71 gram olan sentetik kannabinoid maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli yakalanarak hakkında adli tahkikat başlatıldı.
MUŞ’TA NARKOTİK EKİPLERİNİN YÜRÜTTÜĞÜ ÇALIŞMALAR KAPSAMINDA ARAÇTA GİZLENMİŞ 762 GRAM SKUNK ELE GEÇİRİLİRKEN, FARKLI NOKTALARDA YAPILAN DENETİMLERDE SENTETİK UYUŞTURUCU MADDELER BULUNDU.