Arama çalışmaları detayları:
Muş’un Hasköy ilçesine bağlı Büvetli köyünde yaşayan Suat Balkaya, 31 Ağustos’ta evinden ayrıldıktan sonra haber alınamamıştır. Kayıp kişinin bulunması için bölgedeki kurumlar koordineli şekilde çalışma yürütüyor.
Ekip dağılımı ve saha kapsamı:
Arama faaliyetlerine jandarma, AFAD ekipleri ve güvenlik korucuları katılıyor. Operasyonda toplam 55 personel ve 15 araç görev alıyor; ekipler köy çevresi ile Karasu Nehri kıyılarında geniş çaplı tarama yapıyor.
Arama yöntemleri ve ilerleyiş:
Çalışmalara destek için bölgeye gelen Bitlis İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis dalgıçları nehirde arama gerçekleştirdi. Ekipler hem karadan hem nehir üzerinde çalışırken, bölge dronlarla havadan da taranıyor. Yetkililer, arama faaliyetlerinin yoğunluk ve alan açısından sürdürüldüğünü bildiriyor.
Kayıp Suat Balkaya'yı bulmak için başlatılan çalışmalar devam ediyor.
MUŞ'UN HASKÖY İLÇESİNDE 31 AĞUSTOS'TA EVİNDEN AYRILDIKTAN SONRA KENDİSİNDEN HABER ALINAMAYAN 30 YAŞINDAKİ SUAT BALKAYA'YI ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR.