DOLAR
42,88 0%
EURO
50,49 0%
ALTIN
6.251,62 0%
BITCOIN
3.766.207,67 -0,32%

Muratpaşa Belediyesi'nden kadınlara Kapı Süsü Atölyesi yoğun ilgi gördü

Muratpaşa Belediyesi'nin kadın kooperatifleriyle düzenlediği Kapı Süsü Atölyesi, Prof. Dr. Erdal İnönü Kent Parkı'nda doğal malzemelerle yoğun ilgi gördü.

Yayın Tarihi: 28.12.2025 10:31
Güncelleme Tarihi: 28.12.2025 10:31

Muratpaşa Belediyesi'nden kadınlara Kapı Süsü Atölyesi yoğun ilgi gördü

Muratpaşa Belediyesi'nden kadınlara Kapı Süsü Atölyesi

Muratpaşa Belediyesi'nin yeni yıl öncesinde kadın emeğini ve hayal gücünü desteklemeye yönelik düzenlediği Kapı Süsü Atölyesi, kadın kooperatiflerinin katılımıyla yoğun ilgi gördü. Etkinlik, katılımcılara hem tasarım teknikleri öğretti hem de özgün üretim olanakları sundu.

Atölye detayları

Prof. Dr. Erdal İnönü Kent Parkı’nda, Eğitmen Şule Özön rehberliğinde gerçekleştirilen atölyede katılımcılar, doğal rattan ve hasır gibi malzemeler kullanarak el emeği kapı süsleri tasarladı. Doğal dokuların ön planda olduğu çalışmalarda katılımcılar, malzeme seçimi ve tasarım teknikleri üzerinde uygulamalı bilgi edindi ve kendi özgün ürünlerini ortaya koyma fırsatı buldu.

Başkan Uysal'ın katılımı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal atölyeye katılarak kadınlarla birlikte kapı süsü yapmayı deneyimledi. Başkan Uysal, kadın kooperatiflerinin üretim süreçlerindeki rolüne dikkat çekerek şunları belirtti: Başkan Uysal: Bu tür atölyeler, üretmenin yanı sıra paylaşmayı ve dayanışmayı da güçlendiriyor. Kadın emeğini görünür kılan, kentimizde sosyal bağları kuvvetlendiren her çalışmayı desteklemeye devam edeceğiz.

MURATPAŞA BELEDİYESİ, YENİ YIL ÖNCESİNDE KADIN EMEĞİNİ VE YARATICILIĞI DESTEKLEYEN BİR ETKİNLİĞE...

MURATPAŞA BELEDİYESİ, YENİ YIL ÖNCESİNDE KADIN EMEĞİNİ VE YARATICILIĞI DESTEKLEYEN BİR ETKİNLİĞE İMZA ATTI. KADIN KOOPERATİFLERİNİN KATILIMIYLA DÜZENLENEN “KAPI SÜSÜ ATÖLYESİ”, YOĞUN İLGİ GÖRDÜ.

MURATPAŞA BELEDİYESİ, YENİ YIL ÖNCESİNDE KADIN EMEĞİNİ VE YARATICILIĞI DESTEKLEYEN BİR ETKİNLİĞE...

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.