Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Murat Ağırel'den şaşırtan iddia: CHP Hatay için Haluk Levent'e adaylık teklifi götürdü!

Murat Ağırel, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Hatay için Haluk Levent'e teklif götürdüğünü iddia etti.

Yayın Tarihi: 12.02.2024 14:48
Güncelleme Tarihi: 12.02.2024 14:48

Murat Ağırel'den şaşırtan iddia: CHP Hatay için Haluk Levent'e adaylık teklifi götürdü!

Gazeteci Murat Ağırel, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Hatay Belediye Başkan Adayı için aslında Haluk Levent’e teklif götürdüğünü yazdı! 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in A Takımı, bugün Hatay için MYK toplantısı gerçekleştirecek. Toplantıda, bir süredir adaylığı tartışılan Lütfü Savaş’la ilgili yapılan son anket değerlendirilecek. Başkan Özgür Özel’in birçok kez anketlere göre hareket edileceğini söylediği bugünlerde Hatay halkı, Lütfü Savaş’ın başkan adayı olmasını dahi istemiyor. 

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle Hatay’da düzenlenen anma etkinliğinde halk, Lütfü Savaş’ın aday olmasını istemediğini vurgulayarak söylemişti. Bunun üzerine Özgür Özel anketlerden çıkan sonuçlara göre hareket ettiklerini kaydederken bugün, Türkiye İşçi Partisi Hatay’da Gökhan Zan’ı aday çıkardı. 

Özgür Özel ve beraberindeki kurmaylar ise bugün bir MYK toplantısı yapacağını açıkladı. Öğrenilenlere göre Özel, bugün son anketleri tekrar değerlendiriyor olacak. Anketlerden çıkan sonuçlara göre de Savaş’ın adaylığının geri çekilip çekilmeyeceği netleşecek. 

Murat Ağırel’den şaşırtan iddia! 

Gazeteci Murat Ağırel, bugün yaptığı yeni bir paylaşımda Cumhuriyet Halk Partisi’nin Hatay Belediye Başkan adaylığı için Haluk Levent’e teklif götürüldüğünü yazdı. Ortaya atılan iddialarla ilgili CHP cephesinden bir cevap gelmezken, bugünkü MYK sonrası aday konusunun netleşmesi bekleniyor.