Bist 100
10.739,57 0%
DOLAR
32,22 0,03%
EURO
35,01 0%
ALTIN
2.498,71 0,42%

Mükremin Gezgin çürük raporu alamadı! Gözyaşları içinde askere gideceği tarihi açıkladı

Sosyal medya fenomeni Mükremin Gezgin askerlik için çürük raporu alamadı.

Yayın Tarihi: 25.02.2024 10:51
Güncelleme Tarihi: 25.02.2024 10:51

Mükremin Gezgin çürük raporu alamadı! Gözyaşları içinde askere gideceği tarihi açıkladı

Tiktok fenomeni Mükremin Gezgin, Instagram hesabından gözyaşları içinde yeni bir paylaşım yaptı. 

“Erkek doğmuş olabilirim ama kendimi kadın hissediyorum” diyen Mükremin, bir süredir askerlik problemi ile boğuşmaya devam ediyor. Daha önce hamile kaldığını iddia edip çeşitli olay kurguları nedeniyle gözaltına alınan Mükremin, bu ayın 30’unda askere gideceğini aktardı… 

mükremin gezgin

Birçok kez kendini kadın olarak hissettiğini belirten Tiktok fenomeni Mükremin Gezgin, Tiktok hesabından büyük bir hamilelik senaryosu kurgulamıştı. Hatta öyle ki bu kurgu sürecinde kilo almış ve karnını şişirmeyi de başarmıştı. Ancak olayın sosyal medyada infial yaratması üzerine Mükremin gözaltına alınmış ve çeşitli yasal süreçlerle uğraşmıştı. Tüm bunlar yaşandıktan sonra Mükremin, askerliğe çağrıldığını duyurdu. 

gezgin mükremin

Asker kaçağı çıktı! 

Mükremin Gezgin, askerlik bürodan aldığı tebliğ sonrası asker kaçağı olduğunu öğrendi. Tüm bunların üzerine sosyal medyada yine bir paylaşım yapan Gezgin, üzerine basa basa “erkek doğmuş olabilirim ama ben kadın gibi hissediyorum… Ben bu saçla tüfek mi tutacağım, ne yapacağım?” diyerek isyan etmişti. Sadece isyan etmekle kalmayıp çeşitli yöntemlerle askerlikten muaf olmaya çalışan Mükremin, “vatanımı çok seviyorum” diyerek çeşitli raporlar sunmuştu. 

mükremin gezgin askerlik

Ayın 30’unda tecili bitecek! 

Yeni bir paylaşım daha yapan fenomen Mükremin Gezgin, ayın 30’una kadar tecili olduğunu ve raporları da kabul edilmediği için askere gitmek zorunda olduğunu kaydetti. E-devlet’ini kontrol ettiğini ve bu sırada askerlik iptal başvurusunun reddedildiğini öğrenen Mükremin, gözyaşları içinde ayın 30’undan sonra askere gideceğini belirtti.