Muhtarlığın güvenlik kamerası bahçede bulundu: duvardan sökülmüştü

Denizli Pamukkale'de 15 Mayıs Mahallesi muhtarlığına ait kamera duvardan sökülüp boş bir bahçeye atıldı; muhtarın kontrolüyle olay ortaya çıktı, polis soruşturuyor.

Yayın Tarihi: 31.10.2026 09:36
Güncelleme Tarihi: 31.10.2026 09:36

Muhtarlığın güvenlik kamerası bahçede bulundu: duvardan sökülmüştü

Olayın gelişimi:

Denizli’nin Pamukkale ilçesi 15 Mayıs Mahallesi Muhtarlığına ait güvenlik kamerası, dün gece saatlerinde yerinden sökülerek boş bir bahçeye atıldı. Muhtar, kameranın çalışmadığını fark edip kontrol amacıyla cihazın bulunduğu alana gittiğinde cihazın yerinde olmadığını gördü ve inceleme yaptı.

Yapılan kontrolde kameranın duvardan söküldüğü ve bahçeye atıldığı tespit edildi. Olayın kesin saati ve kurulma biçimiyle ilgili ayrıntılar muhtarın ilk tespitleriyle sınırlı kaldı.

Güvenlik ve soruşturma:

Olayın ihbarı üzerine bölgeye gelen polis ekipleri incelemelerde bulundu. Kameraya zarar veren kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişiler hakkında kimlik tespiti ve soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Muhtarlığa ait güvenlik ekipmanına yönelik bu tür müdahaleler, yerel güvenlik algısını olumsuz etkileyebilir; yetkililer, olayla ilgili delil toplama ve çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını değerlendirme çalışmalarını sürdürüyor. Olayla ilgili yeni gelişmelerin olması halinde yetkililer tarafından bilgilendirme yapılacağı belirtildi.

Mahalle sakinleri ve iş yeri sahiplerine, şüpheli hareketleri görmeleri halinde polis ile iletişime geçmeleri ve benzer olayları yetkililere bildirmeleri yönünde uyarılar yapıldı.

DENİZLİ’NİN PAMUKKALE İLÇESİNDE 15 MAYIS MAHALLESİ MUHTARLIĞINA AİT KAMERA, KİMLİĞİ HENÜZ...

DENİZLİ’NİN PAMUKKALE İLÇESİNDE 15 MAYIS MAHALLESİ MUHTARLIĞINA AİT KAMERA, KİMLİĞİ HENÜZ BELİRLENEMEYEN KİŞİ VEYA KİŞİLER TARAFINDAN DUVARDAN SÖKÜLEREK BOŞ BİR BAHÇEYE ATILDI. KAMERANIN ÇALIŞMADIĞINI FARK EDEN MUHTARIN YAPTIĞI KONTROLDE OLAY ORTAYA ÇIKTI.

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.