Muğlaspor'un U14 kalecisi Eymen Ege Manav, Trabzonspor Akademisi'ne davet edildi

Muğlaspor U14 kalecisi Eymen Ege Manav, Trabzonspor Özkan Sümer Futbol Akademisi'nin takibi sonucu antrenmanlara davet edildi; ilk etap tamamlandı, Eylül'deki ikinci etaba katılacak.

Yayın Tarihi: 09.04.2026 12:54
Güncelleme Tarihi: 09.04.2026 12:54

Muğlaspor'un U14 kalecisi Eymen Ege Manav, Trabzonspor Akademisi'ne davet edildi

Muğlaspor'un U14 kalecisi Eymen Ege Manav, Trabzonspor Akademisi'ne davet edildi

Muğlaspor U14 file bekçisi Eymen Ege Manav, Trabzonspor Özkan Sümer Futbol Akademisi tarafından sezon boyunca yapılan takipler sonucu antrenmanlara davet edildi.

Akdeniz Bölgesi scout ekiplerinin sezon boyu yürüttüğü takip ve hazırladığı raporlar doğrultusunda gelen davetle, Manav ilk etap altyapı antrenmanlarına katılarak çalışmalarını tamamladı. Kulüpten edinilen bilgiye göre genç kaleci bu süreçte olumlu değerlendirme aldı ve Eylül ayında düzenlenecek ikinci etap kampına katılacağı bildirildi.

Muğlaspor'un altyapı vizyonu

Muğlaspor Altyapı Koordinatörü Serdar Yıldırım konuya ilişkin yaptığı açıklamada, kulübün altyapıya verdiği önemi ve hedeflerini vurguladı. Yıldırım, Muğlaspor'un genç oyuncularını ve Türk futboluna kazandırılacak yetenekleri daha üst seviyelere taşımak için akademik ve sportif gelişimi birlikte ele aldıklarını; kulübün ilk yıl yapılanmasında dikkat çektiğini ve Başkan Menaf Kıyanç'ın altyapıya verdiği önemin meyvelerini vermeye başladığını belirtti. Yıldırım, önümüzdeki süreçte Ege Bölgesi'nin futbolcu üssü haline gelmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Öne çıkanlar: Eymen Ege Manav'ın Trabzonspor altyapı antrenmanlarını tamamlaması, scout ekiplerinin takip raporları ve Eylül ayındaki ikinci etap kampına davet edilmesi.

MUĞLASPOR U14 KALECİSİ EYMEN EGE MANAV, TRABZONSPOR ÖZKAN SÜMER FUTBOL AKADEMİSİ TARAFINDAN SEZON...

MUĞLASPOR U14 KALECİSİ EYMEN EGE MANAV, TRABZONSPOR ÖZKAN SÜMER FUTBOL AKADEMİSİ TARAFINDAN SEZON BOYUNCA YAPILAN TAKİPLERİN ARDINDAN ANTRENMANLARA DAVET EDİLDİ.

MUĞLASPOR U14 KALECİSİ EYMEN EGE MANAV, TRABZONSPOR ÖZKAN SÜMER FUTBOL AKADEMİSİ TARAFINDAN SEZON...

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!