Muğla sağlık yöneticileri hizmet iyileştirmelerini değerlendirdi

Dr. Eriş Başaran Akça başkanlığındaki toplantıda Muğla'daki sağlık hizmetleri, kalite iyileştirmeleri ve kurumlar arası koordinasyon ele alındı.

Yayın Tarihi: 04.08.2026 11:27
Güncelleme Tarihi: 04.08.2026 11:27

Muğla sağlık yöneticileri hizmet iyileştirmelerini değerlendirdi

Muğla sağlık yöneticileri hizmet iyileştirmelerini değerlendirdi

Muğla İl Sağlık Müdürü Dr. Eriş Başaran Akça başkanlığında düzenlenen koordinasyon toplantısına İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri, ilçe sağlık müdürleri ve kamu hastanelerinin başhekimleri katıldı. Toplantı, il genelinde yürütülen sağlık hizmetlerinin kapsamlı değerlendirmesine ve önümüzdeki döneme ilişkin planlamaların netleştirilmesine ayrıldı.

toplantıda ele alınan başlıklar:

Gündemde; mevcut hizmet sunumunun durumu, kalite standartlarının yükseltilmesine yönelik uygulamalar ve vatandaş odaklı hizmet anlayışının güçlendirilmesi vardı. Sahadan gelen geri bildirimler paylaşıldı, hizmet süreçlerinin etkinleştirilmesi için uygulamadaki aksaklıklar tartışıldı. Katılımcılar, iyi uygulama örneklerinin diğer ilçelerle paylaşılmasının önemine vurgu yaptı.

gelecek dönem odakları:

Toplantıda kurumlar arası iş birliğinin artırılması, ortak çalışma kültürünün pekiştirilmesi ve koordinasyon mekanizmalarının güçlendirilmesi öncelikler arasında yer aldı. Dr. Eriş Başaran Akça, sağlık hizmetlerinde sürdürülebilir başarının güçlü iletişim, ortak akıl ve ekip çalışmasıyla mümkün olduğunu belirtti. Ayrıca, Muğla'da sunulan sağlık hizmetlerinin niteliğini artırmayı hedeflediklerini ve çalışmaların kararlılıkla süreceğini ifade etti.

Toplantı kararlarının hayata geçirilmesi için idari takip ve değerlendirme süreçlerinin düzenli yapılmasına karar verildi; ilçe düzeyinde uygulanacak adımlar ve sorumluluk paylaşımları önümüzdeki dönemin yol haritası olarak belirlendi.

MUĞLA İL SAĞLIK MÜDÜRÜ DR. ERİŞ BAŞARAN AKÇA'NIN BAŞKANLIĞINDA, İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİCİLERİ...

MUĞLA İL SAĞLIK MÜDÜRÜ DR. ERİŞ BAŞARAN AKÇA'NIN BAŞKANLIĞINDA, İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİCİLERİ, İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLERİ VE KAMU HASTANELERİNİN BAŞHEKİMLERİNİN KATILIMIYLA KOORDİNASYON VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ.

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.