Muğla'da üç hükümlü farklı ilçelerde toplam 37 yıl 3 ay 23 gün cezasıyla yakalandı

26 Ekim-2 Kasım 2026 tarihlerinde yürütülen çalışmada, haklarında toplam 37 yıl 3 ay 23 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 hükümlü yakalandı ve tutuklandı.

Yayın Tarihi: 02.11.2026 13:18
Güncelleme Tarihi: 02.11.2026 13:18

Muğla'da üç hükümlü farklı ilçelerde toplam 37 yıl 3 ay 23 gün cezasıyla yakalandı

Muğla'da aranan üç hükümlü yakalandı

Muğla Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 26 Ekim-2 Kasım 2026 tarihleri arasındaki çalışmasında, haklarında toplam 37 yıl 3 ay 23 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 hükümlü yakalandı. Ekiplerin ilçeler bazında yürüttüğü operasyonlarda farklı suçlardan aranan şahıslar adli makamlara sevk edildi.

operasyonun kapsamı ve dönem:

İl genelinde sürdürülen çalışmada, aranan şahısların yakalanması için bilişim sistemleri ve saha takip yöntemleri kullanıldı. Çalışma 26 Ekim-2 Kasım 2026 tarihleri arasında gerçekleştirildi ve sonuçları kısa sürede eyleme dönüştürüldü.

ilçe bazlı yakalamalar ve suç özetleri:

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bilişim sistemlerinin kullanılması suretiyle hırsızlık ve şantaj suçlarından 12 yıl 3 ay 15 gün hapis cezası ile aranan bir şahsı yakaladı.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık ile uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak suçlarından 12 yıl 6 ay 8 gün hapis cezasıyla aranan bir kişiyi yakaladı.

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçundan 12 yıl 6 ay hapis cezasıyla aranan bir şahsı ele geçirdi.

Yakalanan üç hükümlü, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

MUĞLA’DA POLİS EKİPLERİNCE ARANAN ŞAHISLARIN YAKALANMASINA YÖNELİK GERÇEKLEŞTİRİLEN ÇALIŞMALARDA...

MUĞLA’DA POLİS EKİPLERİNCE ARANAN ŞAHISLARIN YAKALANMASINA YÖNELİK GERÇEKLEŞTİRİLEN ÇALIŞMALARDA, HAKLARINDA TOPLAM 37 YIL 3 AY 23 GÜN KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN 3 HÜKÜMLÜ YAKALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.