Muğla'da park halindeki araç kullanılamaz hale geldi

Muğla’nın Menteşe ilçesi Düğerek Mahallesi’nde park halindeki araçta çıkan yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü; araç kullanılamaz hale geldi.

Yayın Tarihi: 12.08.2026 12:13
Güncelleme Tarihi: 12.08.2026 12:13

Muğla'da park halindeki araç kullanılamaz hale geldi

Muğla'da park halindeki araç tamamen yandı

Muğla’nın Menteşe ilçesi Düğerek Mahallesi’nde park halinde bulunan bir araçta henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların fark ederek yaptığı ihbar üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Yangına müdahale:

Kısa sürede olay yerine ulaşan Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına aldı ve söndürdü. Müdahale sırasında ekiplerin hızlı çalışması yangının civara sıçramasını engelledi.

Hasar ve soruşturma:

Yangın sonucu araç tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Olayda can kaybı veya yaralanma bildirilmedi. Yangının çıkış nedeniyle ilgili polis ve itfaiye ekiplerinin çalışmaları ile soruşturma sürüyor.

Yetkililer, benzer olayların önlenmesi için park edilen araçların çevresinin dikkatle izlenmesini ve şüpheli durumlarda derhal yetkililere haber verilmesini tavsiye etti.

MUĞLA’NIN MENTEŞE İLÇESİNDE PARK HALİNDEKİ ARAÇTA ÇIKAN YANGIN, İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE...

MUĞLA’NIN MENTEŞE İLÇESİNDE PARK HALİNDEKİ ARAÇTA ÇIKAN YANGIN, İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE SÖNDÜRÜLDÜ.

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.