Muğla'da park halindeki araç tamamen yandı
Muğla’nın Menteşe ilçesi Düğerek Mahallesi’nde park halinde bulunan bir araçta henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların fark ederek yaptığı ihbar üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.
Yangına müdahale:
Kısa sürede olay yerine ulaşan Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına aldı ve söndürdü. Müdahale sırasında ekiplerin hızlı çalışması yangının civara sıçramasını engelledi.
Hasar ve soruşturma:
Yangın sonucu araç tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Olayda can kaybı veya yaralanma bildirilmedi. Yangının çıkış nedeniyle ilgili polis ve itfaiye ekiplerinin çalışmaları ile soruşturma sürüyor.
Yetkililer, benzer olayların önlenmesi için park edilen araçların çevresinin dikkatle izlenmesini ve şüpheli durumlarda derhal yetkililere haber verilmesini tavsiye etti.
MUĞLA’NIN MENTEŞE İLÇESİNDE PARK HALİNDEKİ ARAÇTA ÇIKAN YANGIN, İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE SÖNDÜRÜLDÜ.