MSB heyeti Şam'ı ziyaret etti: Korgeneral İlkay Altındağ Tümgeneral Murhef Ebu Kasra ile görüştü

MSB Savunma ve Güvenlik Genel Müdürü Korgeneral İlkay Altındağ başkanlığındaki heyet, Şam'da Suriye Savunma Bakanı Tümgeneral Murhef Ebu Kasra ile savunma ve güvenlik konularını görüştü.

Yayın Tarihi: 17.10.2025 13:58
Güncelleme Tarihi: 17.10.2025 13:58

MSB heyeti Şam'ı ziyaret etti: Korgeneral İlkay Altındağ Tümgeneral Murhef Ebu Kasra ile görüştü

MSB heyeti Şam'ı ziyaret etti

Görüşme ve temaslar

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Savunma ve Güvenlik Genel Müdürü Korgeneral İlkay Altındağ, beraberindeki heyetle birlikte Şam'ı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, Suriye Savunma Bakanı Tümgeneral Murhef Ebu Kasra ile bir dizi görüşme gerçekleştirildi.

Bakanlığın NSosyal hesabından yapılan paylaşımda, 'Milli Savunma Bakanlığı Savunma ve Güvenlik Genel Müdürü Korgeneral İlkay Altındağ, beraberindeki heyetle birlikte Şam'ı ziyaret ederek Suriye Savunma Bakanı Tümgeneral Murhef Ebu Kasra ile savunma ve güvenlik konularında görüşmeler gerçekleştirdi.' ifadesine yer verildi.

Paylaşıma ilişkin içerikte, ziyarete dair resmi fotoğrafların da bulunduğu belirtildi. Fotoğraflarda heyetin görüşme anlarına ve temaslarına ilişkin kareler yer aldı.

Resmi açıklamada görüşmelerin kapsamına dair ek detaylar paylaşılmadı; yapılan duyuru, ziyaretin gerçekleştiğini ve taraflar arasında savunma ile güvenlik konularının ele alındığını vurguladı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Savunma ve Güvenlik Genel Müdürü Korgeneral İlkay Altındağ...

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Savunma ve Güvenlik Genel Müdürü Korgeneral İlkay Altındağ, beraberindeki heyetle Şam'da Suriye Savunma Bakanı Tümgeneral Murhef Ebu Kasra ile görüştü.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Savunma ve Güvenlik Genel Müdürü Korgeneral İlkay Altındağ...

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı