Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

MSB’den PKK/YPG terör örgütüne operasyon! 10 terörist öldürüldü

MSB, Irak’ın kuzeyindeki Kandil bölgesinde 2 PKK’lı, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde ise 8 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Teröristlerin saldırı hazırlığında olduğu belirtildi. MSB, terör örgütlerine yönelik operasyonların kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

Yayın Tarihi: 29.12.2023 12:15
Güncelleme Tarihi: 29.12.2023 12:15

MSB’den PKK/YPG terör örgütüne operasyon! 10 terörist öldürüldü

MSB, Irak’ın kuzeyindeki Kandil bölgesinde terör örgütü PKK’ya yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 2 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Teröristlerin, Türkiye’ye yönelik saldırı planladıkları tespit edildi. Operasyonda teröristlere ait silah ve mühimmat da ele geçirildi.

FIRAT KALKANI BÖLGESİNDE 8 PKK/YPG’Lİ TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

MSB, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde terör örgütü PKK/YPG’ye yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 8 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Teröristlerin, bölgedeki sivil yerleşimlere ve askeri üs bölgelerine saldırı hazırlığında olduğu belirtildi. Operasyonda teröristlere ait patlayıcı madde ve örgütsel doküman da ele geçirildi.

TERÖR ÖRGÜTLERİNE GÖZ AÇTIRILMIYOR

MSB, terör örgütlerine yönelik operasyonların kararlılıkla devam edeceğini vurguladı. MSB, terör örgütlerinin Türkiye’nin güvenliğine ve bölgenin istikrarına yönelik tehditlerini bertaraf etmek için her türlü tedbiri aldığını ve almaya devam edeceğini belirtti. MSB, terör örgütlerine göz açtırmayacaklarını ve teröristlerin son nefeslerine kadar takip edileceklerini ifade etti.