Motor sporları ve güvenli sürüş masaya yatırıldı
Görüşmenin ana gündemi
Türk Chopper Motosiklet Kulübü Kocaeli Şubesi heyeti, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü ile belediye binasında bir araya geldi. Toplantıda, bölgedeki motor sporlarının gelişimi ve güvenli sürüş bilincinin artırılması gibi öncelikli konular ele alındı.
Görüşmede ayrıca Başiskele Motor Sporları Gelişim Merkezi tarafından planlanan projeler değerlendirilerek, altyapı ihtiyaçları ve proje hedefleri masaya yatırıldı.
Türk Chopper Motosiklet Kulübü Kocaeli Şubesi Başkanı Selahattin Ender ve yönetimi, ilçede kurulan altyapı ve sağlanan vizyoner desteklerden memnuniyet duyduklarını belirtti. Kulüp yönetimi, Başiskele’nin bu tür yatırımlarla motor sporları tutkunları için önemli bir merkez haline geldiğini vurgulayarak Başkan Yasin Özlü’ye teşekkürlerini sundu.
Toplantı, motor sporları ve güvenli sürüşün bölgede sürdürülebilir biçimde geliştirilebilmesi için atılabilecek adımların değerlendirilmesiyle sona erdi.
TÜRK CHOPPER MOTOSİKLET KULÜBÜ KOCAELİ ŞUBESİ HEYETİ, BAŞİSKELE BELEDİYE BAŞKANI YASİN ÖZLÜ İLE YAPTIĞI GÖRÜŞMEDE, GÜVENLİ SÜRÜŞ BİLİNCİNİN ARTIRILMASI VE MOTOR SPORLARININ GELİŞİMİ KONULARINI ELE ALDI.