Çankırı'da asma tavanda mahsur kalan kediler kurtarıldı
Çankırı'da bir binanın asma tavan boşluğundan gelen miyavlama seslerini duyan vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, yavru kedileri kurtarmak için çalışma başlattı.
Miyavlama ihbarı ve müdahale:
Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye gelen ekipler, asma tavan bölümüne erişim sağlayarak içerde sıkışmış durumda olan yavru kedilerin yerini tespit etti. Müdahale sırasında ekipler tedbirli hareket ederek kedileri bulunduğu dar alandan güvenle çıkardı.
Kurtarma sonrası kontroller ve salım:
Kurtarılan yavru kedilere yapılan ön muayenede ciddi bir zarar tespit edilmedi. Yapılan sağlık kontrolleri sonrasında hayvanlar sakin bir bölgeye bırakıldı. Olay, bölge sakinlerinin duyarlılığı ve itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle sonuçlandı.
ÇANKIRI’DA ÇATIYA SIKIŞAN KEDİLER İTFAİYE EKİPLERİ TARAFINDAN KURTARILDI.