Milli Tenisçi Ayla Aksu, İsviçre'de Şampiyon Oldu

Ayla Aksu, İsviçre'deki ITF turnuvasında Sada Nahimana'yı mağlup ederek kariyerinin 13. tekler şampiyonluğunu kazandı.

Yayın Tarihi: 01.09.2024 18:50
Güncelleme Tarihi: 01.09.2024 18:50

Milli Tenisçi Ayla Aksu, İsviçre'de Şampiyon Oldu

Ayla Aksu, İsviçre'de Büyük Bir Başarıya İmza Attı

Milli tenisçi Ayla Aksu, TCCB Açık Kadınlar Tenis Turnuvası'nın finalinde Burundili Sada Nahimana ile karşılaştı. Aksu, bu önemli mücadeleyi 2-1 kazanarak şampiyonluk ipini göğüsledi.

Turnuvanın Detayları

Dünya sıralamasında 324. sırada bulunan Ayla Aksu, İsviçre'nin Collonge-Bellerive kasabasında düzenlenen ve toplamda 25 bin dolar ödülün verildiği ITF turnuvası'nın finalinde, 404. sıradaki Nahimana ile karşılaştı.

Final maçı, Aksu'nun 3-6, 6-1 ve 6-4'lük setlerle üstünlüğü ile sona erdi. Bu zafer, Ayla Aksu'nun bu sezon elde ettiği ikinci, kariyerinde ise toplamda 13. tekler şampiyonluğunu temsil ediyor.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı