Milli maç heyecanı Edirne'de yaşandı

Edirne Gölet alanında kurulan dev ekranda Türkiye-Avustralya maçını izleyenler, maçın mağlubiyetle sona ermesi üzerine büyük üzüntü yaşadı.

Yayın Tarihi: 14.06.2026 12:25
Güncelleme Tarihi: 14.06.2026 13:00

Milli maç heyecanı Edirne'de yaşandı

Milli maç heyecanı Edirne'de yaşandı

Gölet alanında toplananlar Ay-Yıldızlıları destekledi

2026 FIFA Dünya Kupası'nda A Milli Futbol Takımı'nın Avustralya ile oynadığı maç, Edirne'de de yoğun ilgi gördü. Dünya Kupası'nda 24 yıl aradan sonra yer alan millilerin ilk grup maçını izlemek isteyen vatandaşlar, Gölet alanı'nda kurulan dev ekranda bir araya geldi.

Karşılaşma boyunca taraftarlar Ay-Yıldızlı ekip için tezahüratlarla destek verdi; Türkiye'nin bulduğu pozisyonlarda büyük sevinç yaşandı. Maçın sona ermesiyle birlikte sahadan mağlubiyetle ayrılmanın getirdiği üzüntü alana yansıdı.

Türk bayraklarıyla alana gelen Edirneliler, 90 dakika boyunca milli takımın yanında oldu. Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte kısa süreli bir sessizlik hâkim olurken, vatandaşlar Dünya Kupası yolculuğunda Ay-Yıldızlılara desteklerini sürdürdüklerini vurguladı.

Gölet'te yaşanan heyecan ve hüzün, Edirne'de milli maç atmosferinin yoğun şekilde hissedildiğini ve toplumsal dayanışmanın spor etkinliklerinde belirginleştiğini bir kez daha gösterdi.

2026 FIFA DÜNYA KUPASI'NDA MÜCADELE EDEN A MİLLİ FUTBOL TAKIMI'NIN AVUSTRALYA İLE KARŞI KARŞIYA...

2026 FIFA DÜNYA KUPASI'NDA MÜCADELE EDEN A MİLLİ FUTBOL TAKIMI'NIN AVUSTRALYA İLE KARŞI KARŞIYA GELDİĞİ MAÇ, EDİRNE'DE DE BÜYÜK HEYECANA SAHNE OLDU.

2026 FIFA DÜNYA KUPASI'NDA MÜCADELE EDEN A MİLLİ FUTBOL TAKIMI'NIN AVUSTRALYA İLE KARŞI KARŞIYA...

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!