Milli maç heyecanı Bağcılar Meydanı'nda yaşandı
A Milli Futbol Takımı'nın 2026 FIFA Dünya Kupası'ndaki Avustralya karşılaşması, Bağcılar Meydanı'na kurulan dev ekranda yüzlerce kişi tarafından izlendi. Etkinlik, ilçede sabah saatlerinde başlayan hazırlıkların ardından gerçekleştirildi.
Etkinlik ve katılımcılar
Bağcılar Belediye Başkanı Yasin Yıldız etkinliğe katıldı ve ilçe sakinleriyle birlikte karşılaşmayı takip etti. İzleyiciler arasında aileler ve farklı yaş gruplarından vatandaşlar yer aldı; etkinlik sırasında rengârenk ve coşkulu anlar yaşandı.
Organizasyon ve ikramlar
Belediye, karşılaşma saatinin erken olmasını dikkate alarak meydanda dev ekran kurdu ve etkinliği "Sabahın İlk Işığında Millilerin Yanında" sloganıyla düzenledi. Karşılaşma öncesinde gelen katılımcılara çay, simit ve çorba ikram edildi. Turnuvunun takvimine de vurgu yapılarak, 2026 Dünya Kupası'nın 11 Haziran - 19 Temmuz 2026 tarihlerinde, ABD, Meksika ve Kanada ortak ev sahipliğinde düzenlendiği hatırlatıldı. Karşılaşma bu sabah saat 07.00'de oynandı.
Yerel katılımın önemi
Yerel yönetimin erken saatlerdeki bu organizasyonuyla, mahalle ölçeğinde bir araya gelme ve milli takıma destek verme imkânı sağlandı. Böyle etkinlikler; sosyal dayanışmayı güçlendirme, spor kültürünü yerelde yaygınlaştırma ve ortak izleme deneyimi sunma açısından önem taşıyor.
A MİLLİ FUTBOL TAKIMI'NIN 2026 FIFA DÜNYA KUPASI'NDA AVUSTRALYA İLE OYNADIĞI İLK MAÇ, BAĞCILAR MEYDANI'NDA KURULAN DEV EKRANDA İZLENDİ. BAĞCILAR BELEDİYE BAŞKANI YASİN YILDIZ'IN DA KATILDIĞI ETKİNLİKTE YÜZLERCE VATANDAŞ MİLLİ TAKIMA DESTEK OLURKEN, RENKLİ ANLAR YAŞANDI.