Bist 100
10.705,02 0%
DOLAR
32,2 -0,01%
EURO
35,01 -0,03%
ALTIN
2.499,26 0,44%

Migros Aile Kulüpleri motokuryelere iş ve eğitim fırsatı için bir araya geldi!

Migros, motor ehliyeti olup başvuru yapan kişilere eğitim vererek MEB onaylı meslek belgesi kazandıracak.

Yayın Tarihi: 31.01.2024 15:33
Güncelleme Tarihi: 31.01.2024 15:33

Migros Aile Kulüpleri motokuryelere iş ve eğitim fırsatı için bir araya geldi!

Halk Eğitim Müdürlükleri, motokurye olmak isteyenler için Migros Aile Kulüpleri aracılığıyla Milli Eğitim Bakanlığı sertifikalı eğitim programları başlattığını duyurdu. 

Migros tarafından yapılan açıklamada, eğitimlerde moto kurye olmak isteyenler için güvenli sürüş, trafik kuralları, imaj, müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesi gibi çeşitli bilgiler verileceği aktarıldı. Ayrıca uygun adayların Paket Taxi’de çalışma fırsatı yakalayabileceğini de belirtildi. 

İlk etapta 4 şehirde eğitim verilecek! 

Alınan bilgilere göre Migros, ilk etapta Eskişehir, Malatya, İzmir ve Adana’da eğitim verecek. Şubat ayında başlayacak olan eğitimler, toplamda 4 hafta sürecek. Migros Aile Kulüpleri tarafından bugünlerde kayıtlar alınmaya başlarken, günlük satış programı hazırlamadan müşteri memnuniyetine kadar her türlü konuda bilgi veriliyor olacak. 

Projenin ilerleyen etaplarında ise eğitimler çeşitli illerde yapılacak. Eskişehir, Malatya, İzmir ve Adana’dan sonra; İstanbul, Mersin, Balıkesir, Yalova, Edirne, Derince, Denizli, Aydın, Manisa, Ankara, Ordu, Isparta, Antalya, Antep, Mardin, Kayseri, Bursa İnegöl ve Çanakkale illerinde eğitimlerin başlaması bekleniyor.