DOLAR
42,72 -0,06%
EURO
50,09 0,21%
ALTIN
5.933,36 -0,25%
BITCOIN
3.704.813,48 1,07%

Midyat ADSM'de İmplant Tedavisi Başladı

Midyat ADSM, modern donanım ve deneyimli hekim kadrosuyla implant tedavisi sunmaya başladı; hizmet, İl Sağlık Müdürlüğü desteğiyle bölge halkına yerinde erişim sağlayacak.

Yayın Tarihi: 17.12.2025 11:27
Güncelleme Tarihi: 17.12.2025 11:32

Midyat ADSM'de İmplant Tedavisi Başladı

Midyat ADSM'de implant tedavisi uygulaması başladı

MARDİN (İHA) – Mardin’in Midyat Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM), bölgedeki hastalara yönelik implant tedavisi hizmetini sunmaya başladı.

Merkez, modern tıbbi donanımı ve alanında deneyimli hekim kadrosu ile diş eksikliği yaşayan hastalara güvenli, konforlu ve nitelikli tedavi imkanı sağlıyor. Sunulan hizmet sayesinde hastalar artık bölge dışına gitmeden tedavilerini yerinde yaptırabilecekler.

Başhekim Dt. Yunus Deniz'in açıklaması

Midyat Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Yunus Deniz, merkezin kuruluşundan bu yana vatandaşlara erişilebilir ve kaliteli ağız ve diş sağlığı hizmeti sunmak için çalıştıklarını belirtti. Dt. Deniz, Sağlık Bakanlığı kalite standartları doğrultusunda hem koruyucu ağız ve diş sağlığı hizmetlerinin hem de çağdaş tedavi yöntemlerinin aralıksız sürdürüldüğünü ifade ederek şunları söyledi:

“Bu standartları daha da yukarı taşımak ve Midyatlı hemşehrilerimize müjdeli bir haberi paylaşmak istiyoruz. Merkezimizde implant tedavisi başlamıştır. Hastalarımız artık bölge dışına gitmeden, yerinde ve güvenli bir şekilde implant tedavilerini yaptırabileceklerdir. İmplant tedavi hizmetinin merkezimizde hayata geçirilmesinde İl Sağlık Müdürlüğümüzün önemli destek ve katkıları olmuştur. Bu süreçte emeği geçen herkese, Midyat halkı adına teşekkür ediyorum.”

Midyat Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, yeni hizmetlerle birlikte bölge halkının ağız ve diş sağlığı ihtiyaçlarını daha kapsamlı ve etkin şekilde karşılamayı hedefliyor.

MARDİN’İN MİDYAT İLÇE MİDYAT AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ (ADSM), İMPLANT TEDAVİ HİZMETİNİ SUNMAYA...

MARDİN’İN MİDYAT İLÇE MİDYAT AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ (ADSM), İMPLANT TEDAVİ HİZMETİNİ SUNMAYA BAŞLADI.

MARDİN’İN MİDYAT İLÇE MİDYAT AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ (ADSM), İMPLANT TEDAVİ HİZMETİNİ SUNMAYA...

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.