Michael Oliver, Kosova - Türkiye 2026 Dünya Kupası Play-off Finalini Yönetecek

A Milli Takım'ın 31 Mart 2026'da Kosova ile oynayacağı play-off finalini İngiliz hakem Michael Oliver yönetecek; yardımcılar Stuart Burt, James Mainwaring, dördüncü Christopher Kavanagh.

Yayın Tarihi: 28.03.2026 22:07
Güncelleme Tarihi: 28.03.2026 22:07

Michael Oliver, Kosova - Türkiye 2026 Dünya Kupası Play-off Finalini Yönetecek

Michael Oliver, Kosova - Türkiye maçının başhakemi oldu

A Milli Futbol Takımı’nın 2026 FIFA Dünya Kupası play-off finalinde Kosova ile karşılaşacağı maçın hakemleri açıklandı. Mücadeleyi yönetecek ekip, uluslararası tecrübeli isimlerden oluşuyor.

Maç Detayları

Karşılaşma, 31 Mart 2026 Salı günü, Kosova’nın başkenti Priştinedeki Fadil Vokrri Stadyumunda oynanacak ve TSİ 21.45’te başlayacak.

Hakem Heyeti

Maçı yönetecek başhakem Michael Oliver olarak belirlendi. Oliver’ın yardımcı hakemleri Stuart Burt ve James Mainwaring olacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Christopher Kavanagh olarak duyuruldu.

Hakem ataması, her iki takım için de maçın yönetimi ve akışına ilişkin beklentileri şekillendirecek. Bu tür play-off karşılaşmalarında hakem kararları, maçın sonucuna doğrudan etki edebileceği için ekiplerin disiplin yönetimi ve pozisyonlara yaklaşımı belirleyici olabilir.

Türk futbolseverler ile takım yetkilileri, ilan edilen hakem kadrosunu ve maç saatini not ederek hazırlıklarını sürdürecek.

A MİLLİ FUTBOL TAKIMI'NIN 2026 FIFA DÜNYA KUPASI PLAY-OFF FİNALİNDE KOSOVA İLE OYNAYACAĞI MAÇI...

A MİLLİ FUTBOL TAKIMI'NIN 2026 FIFA DÜNYA KUPASI PLAY-OFF FİNALİNDE KOSOVA İLE OYNAYACAĞI MAÇI İNGİLİZ HAKEM MİCHAEL OLİVER YÖNETECEK.

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!