DOLAR
42,69 0%
EURO
50,15 0%
ALTIN
5.902,18 -0,08%
BITCOIN
3.780.431,7 0,12%

Metin İlhan: Hedefimiz ilk 2, inşallah bu ekip bunu başaracak

Metin İlhan, Pendikspor'un hedefinin ilk 2 olduğunu ve devre arasında yapılacak takviyelerle bu hedefe ulaşmayı planladıklarını açıkladı.

Yayın Tarihi: 14.12.2025 21:56
Güncelleme Tarihi: 14.12.2025 21:56

Metin İlhan: Hedefimiz ilk 2, inşallah bu ekip bunu başaracak

Metin İlhan: Hedefimiz ilk 2, inşallah bu ekip bunu başaracak

Trendyol 1. Lig 17. hafta | Pendikspor 1-1 Iğdır Futbol Kulübü

Trendyol 1. Lig’in 17. haftasında Pendikspor, sahasında Iğdır Futbol Kulübü ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Pendikspor Yardımcı Antrenörü Metin İlhan değerlendirmelerde bulundu.

İlhan, maçın "güzel ve keyifli bir müsabaka" olduğunu söyleyerek, "Gönül isterdi ki 3 puanla ayrılmak." ifadelerini kullandı. Takımın iç saha performansına dair, "İlk defa içeride 7’de 7 yapmış bir takım, 8’de 8 yapamadık" değerlendirmesinde bulundu.

Hedeflerini net şekilde ortaya koyan İlhan, "Hedefimiz ilk 2." dedi ve "İnşallah bu ekip bunu başaracak." sözleriyle ekibine güvendiğini belirtti.

Transfer ihtiyacına dikkat çeken Yardımcı Antrenör, devre arasında takviyeler yapacaklarını vurguladı: "Bu ekibe biraz oyuncu ihtiyacımız var. Onu en kısa sürede, devre arasında tamamlayıp, takviyelerle belirlediğimiz hedefe ulaşmak zorundayız. Öyle bir ekibe sahibiz."

İlhan'ın açıklamaları, takımın iç saha istikrarı ile transfer döneminde yapılacak düzenlemelerin sezon hedefleri açısından önem taşıdığını işaret etti.

Pendikspor Yardımcı Antrenörü Metin İlhan, hedeflerinin ilk 2 olduğunu belirterek, transfere...

Pendikspor Yardımcı Antrenörü Metin İlhan, hedeflerinin ilk 2 olduğunu belirterek, transfere ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.