Metin İlhan: Hedefimiz ilk 2, inşallah bu ekip bunu başaracak
Trendyol 1. Lig 17. hafta | Pendikspor 1-1 Iğdır Futbol Kulübü
Trendyol 1. Lig’in 17. haftasında Pendikspor, sahasında Iğdır Futbol Kulübü ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Pendikspor Yardımcı Antrenörü Metin İlhan değerlendirmelerde bulundu.
İlhan, maçın "güzel ve keyifli bir müsabaka" olduğunu söyleyerek, "Gönül isterdi ki 3 puanla ayrılmak." ifadelerini kullandı. Takımın iç saha performansına dair, "İlk defa içeride 7’de 7 yapmış bir takım, 8’de 8 yapamadık" değerlendirmesinde bulundu.
Hedeflerini net şekilde ortaya koyan İlhan, "Hedefimiz ilk 2." dedi ve "İnşallah bu ekip bunu başaracak." sözleriyle ekibine güvendiğini belirtti.
Transfer ihtiyacına dikkat çeken Yardımcı Antrenör, devre arasında takviyeler yapacaklarını vurguladı: "Bu ekibe biraz oyuncu ihtiyacımız var. Onu en kısa sürede, devre arasında tamamlayıp, takviyelerle belirlediğimiz hedefe ulaşmak zorundayız. Öyle bir ekibe sahibiz."
İlhan'ın açıklamaları, takımın iç saha istikrarı ile transfer döneminde yapılacak düzenlemelerin sezon hedefleri açısından önem taşıdığını işaret etti.
Pendikspor Yardımcı Antrenörü Metin İlhan, hedeflerinin ilk 2 olduğunu belirterek, transfere ihtiyaçları olduğunu söyledi.