Mersin'in Bozyazı İlçesinde Yangın Kontrol Altına Alındı
Mersin'in Bozyazı ilçesinde, Lenger Mahallesi'nde ormanlık alanda çıkan yangın, Orman İşletme Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve 5 söndürme helikopterinin yanı sıra 10 arazöz ile yapılan müdahale ile kontrol altına alındı.
Yangının çıkış nedeni henüz belirlenememiştir. Yangına ihbar üzerine hızlıca müdahale eden ekipler, bölgedeki söndürme çalışmalarını yürüttü. Mersin Orman Bölge Müdürü Rıfat Ateş, Kaymakam Tuncay Topsakaloğlu ve Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, yangın bölgesinde incelemelerde bulunarak çalışmalara destek verdiler.
Yangının kontrol altına alınmasının ardından bölgede soğutma çalışmaları devam etmekte olup, ekiplerin üstün çabaları sayesinde yangın daha fazla yayılmadan söndürüldü.
Mersin'in Bozyazı ilçesinde, ormanlık alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.
Mersin'in Bozyazı ilçesinde, ormanlık alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.