Mersin'in Silifke ilçesinde, sürücünün kontrolünden çıkan bir kamyon, organize sanayi bölgesi girişinde park halindeki 15 araca çarptı. Olay, U.S tarafından kullanılan 33 AEL 92 plakalı kamyonun, Tosmurlu Mahallesi Silifke Organize Sanayi Bölgesi yolunda sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu gerçekleşti.
Kazanın meydana geldiği bölgede, kamyon önce balık işleme fabrikasında çalışan işçilerin park halindeki 13 motosiklet ile 34 NE 9499 ve 33 AVM 726 plakalı otomobillere çarptı. Savrulan otomobiller, duraklayan 20 AEP 985 plakalı tıra da çarparak zincirleme bir kazaya neden oldu.
Olayın ardından yapılan ihbar üzerine jandarma ve itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. Neyse ki, kazada herhangi bir yaralanma yaşanmadı ancak araçlarda ciddi hasar meydana geldi. Ekiplerin, olay yerindeki incelemeleri ve kazanın detaylarına dair çalışmalar devam ediyor.
Mersin'in Silifke ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan kamyon, organize sanayi bölgesi girişinde park halindeki 13 motosiklet ve 2 otomobile çarptı.
Mersin'in Silifke ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan kamyon, organize sanayi bölgesi girişinde park halindeki 13 motosiklet ve 2 otomobile çarptı.