Mersin'de Anneler Günü: 'Benimle Oynar Mısın?' etkinliğiyle çocuklar ve anneler buluştu

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin 'Benimle oynar mısın?' etkinliğiyle Anneler Günü kutlandı; merkezlerde oyun, dans, sürprizler ve 'En iyi anne sertifikası' verildi.

Yayın Tarihi: 10.05.2026 18:01
Güncelleme Tarihi: 10.05.2026 18:04

Mersin'de Anneler Günü: 'Benimle Oynar Mısın?' etkinliğiyle çocuklar ve anneler buluştu

Mersin'de Anneler Günü 'Benimle Oynar Mısın?' etkinliğiyle kutlandı

Çocuk gelişim merkezleri ve atölyelerde eş zamanlı etkinlik, oyun ve sürprizlerle geçti

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren çocuk gelişim merkezleri ile çocuk atölyelerinde, Anneler Günü dolayısıyla 'Benimle oynar mısın?' adlı etkinlik düzenlendi. Eş zamanlı gerçekleştirilen organizasyonlarda anneler ve çocuklar çeşitli oyunlar ve aktivitelerle bir araya geldi.

Etkinlikler, Kurdali, Münir Özkul, Begonvil, Tömük ve Halkkent Çocuk Gelişim Merkezleri ile Yenice Yaşar Bayboğan ve Gülnar Çocuk Atölyeleri'nde gerçekleştirildi. Çocuklar hafta boyunca hazırladıkları sürprizlerle annelerinin Anneler Günü'nü kutladı; miniklerin dans gösterileri duygu dolu anlara sahne oldu.

Etkinlik sonunda annelere 'En iyi anne sertifikası' ve çeşitli hediyeler verildi. Sunulan programlar, oyun ve yaratıcı atölye çalışmalarıyla hem eğlence hem de bağ güçlendirme amaçlı etkinlikler olarak öne çıktı.

Çocuk Gelişim Merkezleri Koordinatörü Özlem Tanışık, etkinliklerin aileler arasındaki bağı güçlendirdiğine değinerek, "Bugün oyunlar içinde kahkahalar, boyaların arasında sevgi ve küçük sürprizler içerisinde tarifsiz bir emek saklı" ifadelerini kullandı.

Etkinliğe katılan veliler ise organizasyondan memnuniyetlerini dile getirerek, çocuk gelişim merkezlerinde düzenlenen sosyal etkinliklerin çocukların gelişimine önemli katkı sağladığını belirtti.

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KADIN VE AİLE HİZMETLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI BÜNYESİNDE HİZMET VEREN...

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KADIN VE AİLE HİZMETLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI BÜNYESİNDE HİZMET VEREN ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİ İLE ÇOCUK ATÖLYELERİNDE ANNELER GÜNÜ DOLAYISIYLA 'BENİMLE OYNAR MISIN?' ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ.

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KADIN VE AİLE HİZMETLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI BÜNYESİNDE HİZMET VEREN...

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.