Merrell Belgrad Ultra 2025 Kemerburgaz Kent Ormanı'nda düzenleniyor
İstanbul Kemerburgaz Kent Ormanı'nda 5-6 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek Merrell Belgrad Ultra 2025, bu yıl 4 bin sporseveri ağırlamayı hedefliyor. SPX sponsorluğunda düzenlenen etkinlik, üç yılda katılımcı sayısını 1.200'den 4.000'e çıkararak Türkiye'nin en büyük patika koşusu konumuna ulaştı.
Lansman ve organizasyon detayları
Etkinliğin lansmanı, SPX CEO'su Barış Andırınlı, Anadolu Sigorta Pazarlama ve Müşteri Yönetimi Müdürü Elif Banu Kocaoğlu, Boğaziçi Yönetim Genel Müdürü Sema Akça Oflas, İBB Sportif Değerlendirme Şube Müdürü İlker Öztürk, Multisport Partner İlişkileri Direktörü Bünyamin Aysoy ve Romatem Sağlık Grubu Operasyonel Direktörü Sinem Çamur'un katılımıyla gerçekleştirildi. Lansmanda organizasyonun hedefleri, katılımcı profili ve etkinlik programı paylaşıldı.
SPX CEO'su Barış Andırınlı etkinliğin hedefini şu sözlerle özetledi: "Katılımcı sayısının üç yılda bin 200'den 4 bine yükselerek Türkiye'nin en büyük patika koşusu haline gelen etkinliğimiz, her yaştan ve her seviyeden sporsevere doğanın içinde unutulmaz bir deneyim sunuyor. Sloganımız 'Herkes için doğa ve spor'. Katılımcılar sadece parkurlarda mücadele etmiyor; doğa ile bütünleşiyor ve şehir hayatının temposundan uzaklaşarak kendilerini tazeliyor. SPX olarak, böylesine anlamlı ve etkileyici bir organizasyonun ana sponsoru olmaktan büyük gurur duyuyoruz."
Beş farklı parkurda katılım seçenekleri
Merrell Belgrad Ultra 2025, farklı deneyim ve hedeflere uygun beş parkur sunuyor: Team Race 5K, Fun Run 5K, Belgrad Anadolu Sigorta Trail 15K, Belgrad Toyota Trail 30K ve Belgrad Ultra 60K. Parkurlar, hem deneyimli patika koşucuları hem de sporu yaşam biçimi haline getirenleri buluşturmayı amaçlıyor.
Etkinlik yalnızca yarışla sınırlı kalmayıp müzik, dans ve çeşitli spor aktiviteleriyle zenginleştirilmiş bir açık hava festivaline dönüşecek. Katılımcılar, doğayla iç içe bir deneyim yaşayacak ve farklı etkinlik alanlarında vakit geçirebilecek.
Çocuk koşusu ve katılım bilgileri
Bu yıl ayrıca çocuklara yönelik özel bir koşu düzenlenecek. Çocuk koşusuna katılım ücretsiz olup, yarışı tamamlayan tüm çocuklara anı madalyası verilecek. Kayıt sırasında ise çocuklara özel tasarım yarış tişörtleri dağıtılacak.
Merrell Belgrad Ultra 2025, hem rekabet odaklı sporculara hem de ailelere yönelik katılımcı dostu düzenlemeleriyle dikkat çekiyor.