Merkezefendi'de Atatürk Bilim Merkezi 11 Ocak'ta açılıyor
Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Atatürk Bilim Merkezi, Selçukbey Mahallesi'nde tamamlanan çalışmanın ardından halkın ziyaretine açılıyor.
Açılış ve katılımcılar
Açılış, 11 Ocak Pazar günü saat 14.00'te gerçekleştirilecek. Büyük açılışa Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel de katılarak Denizlililer ile buluşacak ve onlara seslenecek.
Merkezin işlevi ve hedefleri
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, bilimi, aklı ve çağdaş eğitimi merkeze alan bu projenin yalnızca Merkezefendi'ye değil, tüm Denizli'ye büyük fayda sağlayacağını belirtti. Başkan Doğan, "Tüm hemşehrilerimizi açılışımıza bekliyoruz" dedi.
Merkez; deney alanları, uzay alanları, uygulamalı öğrenme sınıfları, atölyeler ve çeşitli eğitim programları ile çocukların ve gençlerin bilimle buluşmasını hedefliyor. Proje, aynı zamanda eğitimde fırsat eşitliğine katkı sağlamayı amaçlıyor.
MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ’NCE İLÇEYE KAZANDIRILAN ATATÜRK BİLİM MERKEZİ, CUMHURİYET HALK PARTİSİ GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL’İN DE KATILIMIYLA 11 OCAK PAZAR GÜNÜ SAAT 14.00’TE AÇILACAK. BAŞKAN DOĞAN, "TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİ AÇILIŞIMIZA BEKLİYORUZ" DEDİ.