Menteşe'de araç dereye uçtu: Sürücü kadın yaralandı

Muğla Menteşe'de saat 03.00'te 48 ED 860 plakalı araç dereye uçtu; sürücü İ.O. yaralandı, hayati tehlikesi yok, soruşturma sürüyor.

Yayın Tarihi: 23.11.2025 09:58
Güncelleme Tarihi: 23.11.2025 10:47

Menteşe'de araç dereye uçtu: Sürücü kadın yaralandı

Menteşe'de araç dereye uçtu: Sürücü kadın yaralandı

Olayın Detayları

Muğla’nın Menteşe ilçesinde saat 03.00 sıralarında meydana gelen kazada, 48 ED 860 plakalı aracıyla Yılanlı mevkiinden Menteşe istikametine ilerleyen sürücü İ.O., Irmak Sokak’ta henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki taş duvarı aştı ve araç dereye uçtu.

Müdahale ve Sağlık Durumu

İhbarın ardından bölgeye ambulans, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, yaralı kadını araçtan çıkarıp ilk müdahaleyi yaptı; yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yetkililerden alınan bilgiye göre, yaralının hayati tehlikesi bulunmuyor.

Soruşturma

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

MUĞLA’NIN MENTEŞE İLÇESİNDE SÜRÜCÜSÜNÜN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİĞİ ARAÇ DEREYE UÇARKEN...

MUĞLA’NIN MENTEŞE İLÇESİNDE SÜRÜCÜSÜNÜN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİĞİ ARAÇ DEREYE UÇARKEN, KAZADA ARAÇ SÜRÜCÜSÜ KADIN YARALANDI

MUĞLA’NIN MENTEŞE İLÇESİNDE SÜRÜCÜSÜNÜN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİĞİ ARAÇ DEREYE UÇARKEN...

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.