Memleketinde birlik vurgusu yapan Erdoğan Rize'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'nin Güneysu ilçesinde vatandaşlarla buluşup birlik ve beraberlik çağrısı yaptı; yaklaşan seçimlerde başarıya inancını yineledi.

Yayın Tarihi: 10.09.2026 22:42
Güncelleme Tarihi: 10.09.2026 22:44

Memleketinde birlik vurgusu yapan Erdoğan Rize'de

Erdoğan'ın Güneysu ziyareti:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli programlara katılmak üzere memleketi Rize'ye geldi. Uçağı Rize-Artvin Havalimanı'na iniş yaptıktan sonra helikopterle Güneysu ilçesine geçen Erdoğan, Güneysu İlçe Stadyumu'na iniş yaptı. Buradan Cumhurbaşkanlığı otobüsüyle ilçe merkezine gelerek kendisini bekleyen vatandaşları selamladı. Eşi Emine Erdoğan da ziyarette Cumhurbaşkanı'na eşlik etti.

Karşılamada verilen mesajlar:

İlçe merkezinde yaptığı konuşmada Erdoğan, vatandaşlara birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. Konuşmasında, Başarıyla atlatacağımıza olan inancımı yeniliyorum ifadelerini kullanarak yaklaşan seçimlere ilişkin güvenini vurguladı. Erdoğan, hemşehrilerini sıcak bir yaz akşamında selamlayıp birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti ve çay mevsiminin iyi geçmesinden duyduğu memnuniyeti aktardı. Konuşmasının sonunda tüm geçmişlere rahmet dileyip vatandaşları Allah'a emanet etti.

Program detayı ve açılışlar:

Konuşmanın ardından Cumhurbaşkanı, yoğun sevgi gösterileri eşliğinde konutuna geçti. Yarın Güneysu Merkez Camii'nde kılınacak cuma namazının ardından Rize Valiliği önünde düzenlenecek toplu açılış törenine katılması bekleniyor. Erdoğan'ın törende yaklaşık 10 milyar TL maliyetli projelerin toplu açılışını gerçekleştirmesi planlanıyor.

Ziyaret, yerel buluşma ve program akışı açısından yoğun bir gündem içeriyor; Erdoğan'ın vatandaşlarla doğrudan temas kurduğu ve birlik mesajını öne çıkardığı buluşma, hem ilçede hem de bölgesel projelerin açılış hazırlıklarıyla takip edilecek.

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, MEMLEKETİ RİZE’NİN GÜNEYSU İLÇESİNDE KENDİSİNİ KARŞILAYAN...

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, MEMLEKETİ RİZE’NİN GÜNEYSU İLÇESİNDE KENDİSİNİ KARŞILAYAN VATANDAŞLARA HİTAP EDEREK BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ. ERDOĞAN, SEÇİMLERE İLİŞKİN "BAŞARIYLA ATLATACAĞIMIZA OLAN İNANCIMI YENİLİYORUM" DEDİ.

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!