Melikgazi'de sokakta kavga: bir kişi bacağından bıçaklandı

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde çıkan kavgada A.H. (34) bacağına bıçak darbesiyle yaralandı; şüpheli E.T. kaçtı, polis soruşturma başlattı.

Yayın Tarihi: 30.07.2026 02:09
Güncelleme Tarihi: 30.07.2026 02:11

Melikgazi'de sokakta kavga: bir kişi bacağından bıçaklandı

Melikgazi'de bıçaklı saldırı

Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Gülük Mahallesi, Osman Kavuncu Bulvarında meydana gelen olayda iki kişi arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sırasında A.H. (34) bacağından bıçaklanarak yaralandı.

Olayın gelişimi:

Edinilen bilgiye göre, E.T. ile A.H. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine kavgada A.H. bıçak darbesi alarak yaralandı. Olayın bildirimi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

soruşturma ve müdahale:

Sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralı A.H.'yi ambulansla Kayseri Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, olay yerinden kaçan E.T.'yi yakalamak için çalışmalar başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor ve olayın çıkış nedeni henüz tespit edilemedi.

KAYSERİ’NİN MELİKGAZİ İLÇESİNDE ÇIKAN BIÇAKLI KAVGADA 1 KİŞİ BACAĞINDAN YARALANDI.

KAYSERİ’NİN MELİKGAZİ İLÇESİNDE ÇIKAN BIÇAKLI KAVGADA 1 KİŞİ BACAĞINDAN YARALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!